En omgång till

Min kropp fick tydligen inte nog av att vara sjuk dessa senaste två gånger, så den bestämde sig att bli sjuk en tredje gång.

Hoppas att det blir sista gången för i år. Tredje gången inom några månader. Usch. Är så förkyld och har försökt sova mest hela onsdagen. Känns lite jobbigt att behöva tala om för dv att jag är sjuk IGEN, men jag kan ju liksom inte rå för att jag blir sjuk.  

Förstod att något var på gång då det började rinna i ena näsborren då jag var på dv i tisdags. Sen då jag kom hem igen så blev det bara värre. Tog ett bad innan jag lade mig och hade jag hade högsta värmen… Det säger en del tycker jag. Brukar inte ha SÅ varmt vatten då jag badar. Startade tvättmaskinen också, men jag orkade inte hänga upp tvätten förrän mer än ett dygn efter. 

Jag har ju åkt mycket buss och varit bland folk ovanligt mycket för att vara jag. Det är ju dessutom vinter och förkylningstider så det är ju inte direkt konstigt om jag blir sjuk. Sedan är ju en del människor väldigt dålig på detta med hygien och tvätta sina händer, sen tar man i handtag eller ledstång på bussen…

Det blir i alla fall att vara hemma resten av denna vecka. Är glad att jag kom iväg till dv två gånger denna vecka och tror fyra förra veckan. 

 

Förresten så har jag betalt one.com så nu har jag kvar bloggen ett år till. 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *