En skuld mindre

Igår fick jag hjälp av en närstående med lite pengar så jag har kunnat betala av en av mina skulder helt. Det känns så himla skönt att den är borta nu. Jag har även kunnat betala lite på andra skulder. Jag  sålde pappas Macbook Air och min iPad för ÖVERPRIS.  TACK TACK TACK TACK så mycket för att du hjälpte mig litegrann !!!!

Skulderna minskar alltså, vad än vissa tror.

Nu hoppas jag att min Huawei P30 PRO blir såld också framöver. Jag förstår att det är lite svårt att få något sålt nu under  epidemin, men den kommer nog bli såld framöver.

 

Det  känns som att det mest är bara skulder och elände jag skriver om nu, men det är lite det min blogg är om ändå. Jag vill ju skriva av mig när jag mår dålig psykiskt, hur jag har det på dagarna med mera.

2 svar på ”En skuld mindre

  1. Härligt att du kunde bocka av den, känslan är så skön. Snällt att din anhörige hjälpte dig. <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *