Ett år sedan

Idag är det ett år sedan som jag träffade M igen efter så många år som vi inte alls setts. Jag minns att det kändes som vi inte alls hade haft den där långa tiden ifrån varandra. När jag tog bilden på oss så var det bara drygt 1 månad kvar till lilla S föddes. Det var även jäkligt varmt den dagen.

Jag är så glad att jag börjat träffa M mer och mer. Jag har ju ändå känt henne sen 1999. Vi har så klart haft våra bråk under dessa år, men har alltid hittat tillbaka till varandra. Vi trivs så bra i varandras sällskap. Fast jag tror inte många orkar vara i samma rum som oss en längre tid, för vi kan verkligen prata mycket båda två.. 

Jag är även så glad att jag får vara med och se S växa upp. Hon är ju mitt lilla lyckopiller. Jag har köpt en födelsedagspresent till henne redan. Jag kommer lägga upp bild på vad jag köpt sen då hon fått den. Jag tror presenten kommer att uppskattas. 

 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *