Ett desperat rop på hjälp

Först; scrolla ner en bit på sidan och läs mitt förra inlägg. Enligt mig är det ett av dom vettigaste inlägg jag hitills har skrivit.

 

Jag har lyckats fucka upp min bloggdesign 🙁 så jag väljer att tillvidare använda ett annat tema. Då jag vet hur jag ska göra för att få till utseendet som det ska så aktiverar jag ju självklart mitt andra tema.

Fan vad jag är dålig på att göra backups då jag ska sitta och leka och testa en massa bland alla koder.
Åh vad jag önskar att någon kunde hjälpa mig att få till det rätt. Jag har skrivit på det svenska WordPress forumet och beskrivit så utförligt som möjligt mitt problem. Koden för både sidebar och main template.. tog jag ju såklart och postade i inlägget där jag ber om hjälp.
Jag fick svar av en kille som hade ändrat nåt då det kommer till min sidebars kod, jag lade in den men det fungerade inte alls. Min sida ser lika konstig ut likförbannat.

Det jag tror som har hänt med mitt riktiga tema är att jag har tagit bort någon div nånstans eller om jag tagit bort nåt annat.

 

Brorsan, om du läser detta : hjälp mig!!!! Du vet ju hur viktig min blogg är för mig. Jag gissar på att du kan hjälpa mig. Jag är väldigt desperat efter hjälp att få till det helt rätt.

Detta tema jag använder nu är INTE det tema jag syftar på som jag har fuckat upp. Mitt grundtema är ett som heter My Valentine. Dock har jag ändrat det till oigenkänlighet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *