Ett lagat, två kvar

Jag hade en dålig natt igen och det gjorde att jag kände för att bara skita i att åka till stan och tandläkaren idag. Men, jag kom iväg. Jag satte mig och kollade efter nåt att köpa när jag väl blivit klar med besöken hos tandläkaren senare i år, som nån slags motivation. En diamond painting tänkte jag och dessa behöver inte kosta mycket om man beställer från utomlands. Jag hittade en riktigt söt med Musse Pigg och Mimmi Pigg så vi får se om jag kan köpa just den sen.

Idag var jag iväg och lagade ett hål och det var faktiskt bra att jag kom iväg då hålet var djupt. Hade jag väntat några veckor till hade det ju kunnat bli värre än det är.  Det gick bra hos tandläkaren även denna gång. Jag valde bedövning och jag var nära på att somna då hon höll på med tanden. Jag vet jag är lite konstig, inte alla som skulle tycka det var så skönt att ligga där med borrandet.

Jag hade ställt klockan på 10.00 och skulle ta bussen som gick cirka 11.00. Jag behövde inte använda väckarklockan alls för det renoveras tydligen hos någon granne, det lät förjävligt. Jag ringde mamma då jag kom hem igen idag men det gick ju knappt att prata på grund av oljudet.

När det blev tystare igen här så lade jag mig för att sova någon timme, men det blev tydligen flera. Jag var och är så jäkla trött. Jag sov mycket gott under eftermiddagen och jag kommer nog sova lika bra i natt.

Jag ska till tandläkaren minst två gånger till nu. Först tandhygienisten och sen nån vecka efter det blir det lagning av tänder igen.

Det är ändå bra att jag hade endast tre hål efter att inte ha varit iväg på 20 års tid samt misskött tänderna så som jag gjort. Nu kommer jag försöka att sköta tänderna bättre och jag kommer försöka komma iväg till tandläkaren för rutinkoll varje år.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *