Älskade, Dagarna, Knopp

Expert på att oroa mig

Jag är expert på att oroa mig en massa då jag ska iväg och göra nåt. Som nu nästa fredag.  Jag tycker det är jobbigt som tusan med bytet till buss och jag är orolig att jag inte kommer hinna fram till hållplatsen där bussen går ifrån. Jag har ca 20 minuter på mig i Uppsala och då BÖR jag hinna om jag inte sölar en massa då jag går. Jag har alltid tur med tågen och att dom är tid också dom få gånger jag åker så det lär ju vara samma sak denna gång ( hoppas jag ). Igår kväll så gick jag in på google street view och letade upp varifrån bussen går. Jag hade nog hittat ändå pga bra skyltat, men jag vill inte hålla på och oroa mig en massa i onödan så då är det ju bra att jag kollar upp detta redan nu. Är lite lite mindre orolig nu.

Nu är det bara telefonen jag är orolig över. Är inte säkert att det finns uttag för laddaren vid min plats på tåget så jag har två telefoner med mig, min iPhone samt en jag fick av mina kära bror för några år sen. Den senare använder jag bara för att lyssna på musik via då det inte fungerar med nåt SIM kort i den av någon konstig anledning. Det går att surfa via wi-fi och dock samt ha Spotify. Vill ju spara batteri i min iPhone ifall att jag måste ringa till S.

Jag oroar mig fortfarande för varje gång jag ska till Göteborg även då jag tagit nattåget dit ett antal gånger nu. Det är väl sån jag är bara. Men det är ju bara jobbigt att oroa sig över nåt som jag inte ens  behöver oroa mig för.

Jag är inte ett dugg orolig över att få träffa S , det känns redan som att vi har träffat flera gånger förut faktiskt.