Fan fan fan

Jag har klantat till det. Ni får inte se ett resultat på min diamond painting.

 

Beställt andra motiv via margaretha.se  så hoppas  att det  går  bättre. Faktura.. Samt köpt en annan via  Tradera nu.  MEN det  blev faktura på ett ställe skiter jag i! Jag har dessutom betalat  en del redan som ska  till skulder så jag får  mer över av pengarna jag får nästa vecka. Jag är så förbannad på mig själv som är sånt klantarsle och jag när det blir så här för mig så kan jag inte sova. Jag ville  till och med skada mig själv. Herregud!! Jag grät massor också en stund.  Jag vet att jag överreagerar men jag fungerar så.

 

Hur jag klantade mig?

Till diamond painting så följer det med små påsar som dessa små ”stenar” är i. På varje påse står ett nummer och på själva bilden eller ja bredvid står en bokstav /siffra och bredvid så står numret på påsen man ska ta.  Jag trodde ju att jag skulle komma ihåg vilka tre färger som tillhörde en viss siffra/bokstav och hällde UT tre olika färger på bordet.. Mindes jag? NEJ!!

Sen såg jag väl fel då jag fått hem detta motiv då jag kollade så  att  allt  stämde med antalet färger. Jag hittar inte ena färgen alls…

Jag som hade kommit så långt.

Slut på rant.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *