Fått en del gjort idag

Idag har jag fått en del gjort. Jag har skruvat isär mitt gamla databord och ska senare gå iväg med dom delarna till grovsoprummet (får gå några omgångar ) samt dammsugit och torkat lite golv. Även tvättat lite. Några kartonger som stått inne på mitt s.k balkongrum har ställts ute i förrådet också, där dom faktiskt ska stå. Databordet har stått inne på balkongrummet och nu känns det så tomt där. Jag har ju en ful orange soffa som står där också och den vill jag ha bort. Den är sliten och hemsk så det är ingen idé att ens ge bort eller sälja den soffan. Just nu har jag ett överkast på den så man slipper se hur ful den är. Jag måste verkligen se till att få någon ordning i balkongrummet nu, är less på hur det ser ut. Det är inte stökigt eller så men det hade kunnat bli mysigare.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *