Fick träffa Philip igen

Idag eller ja snarare igår så var vi hem till min syster och åt middag och jag fick ju då även chansen att få träffa min systerson Philip för andra gången den här veckan. Han är ju helmysig! Han visade mig sina leksaker och jag fick läsa lite för honom innan middagen var färdig.

Fick se filten och kudden som han fick av mig i julklapp. Det var tydligen en riktigt bra julklapp för han ska ha filten och kudden då han får välling. Filten är stor, mycket mjuk och härlig!

Det blev lite dansuppvisning också. Han dansade till Gangnam Style, vilket var så roligt att se. Han gjorde det också då han var hit till mamma för några dagar sedan. Han höll igång mest hela tiden efter middagen.

Nästa gång vi ses blir med stor sannolikhet nu på lördag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *