Film film film och åter film

Ja, då var det dags igen då att skriva upp i bloggen vilka filmer jag sett hitills och vad jag tycker om dessa.

House Of Wax

Handling:

En av Hollywoods mäktigaste producenter, Joel Silver, mannen bakom megasuccéer som ”Die Hard”, ”Dödligt vapen” och ”Matrix”, presenterar nu HOUSE OF WAX. Det rör sig här om en nyinspelning av en skräckfilmsklassiker, som filmats två gånger tidigare. Den förra från 1953 hette hos oss ”Vaxkabinettet” med Vincent Price i huvudrollen.

Manusförfattarna Chad och Carey Hayes har uppdaterat historien, som den här gången handlar om ett gäng ungdomar på väg till en fotbollsmatch. De råkar hamna i en övergiven småstad, som av två mordlystna bröder förvandlats till ett enda stort fasansfullt vaxkabinett bestående av människor, vilka haft oturen att passera staden…

Betyg:

Ja. Jag vet att den har 5 år på nacken, men jag har inte sett den förräns nu. Jag har dragit mig för att se den då jag tänkt att den skulle suga rejält. Det var inte världens bästa film och inte den sämsta heller. Bättre än jag trodde iallafall.

Sex and the city 2

Handling:

Vad händer efter att du sagt ”ja”? Livet har allt som tjejerna någonsin drömt om, men det skulle ju inte vara ”Sex and the City” om det inte innehöll några fler överraskningar? denna gång i form av ett glamoröst, solstänkt äventyr som sveper tjejerna bort från New York till en av de mest luxuösa, exotiska och levande platserna på jorden, där festen aldrig tar slut och det är något mystiskt bakom varje hörn. Det är en flykt som kommer precis i rätt ögonblick för våra fyra vänner, som finner sig själva i – och kämpar mot det – de traditionella rollerna av äktenskap, föräldraskap och mer. Trots allt, ibland bara måste man komma iväg med tjejerna.

Betyg:

Jag förstår inte alla som säger att den ska vara så dålig. Eller iallafall så är det många som säger att den är dålig.  Visst, det är inte heller detta den allra bästa filmen och den kändes lite seg ibland. Men så dålig som jag fått uppmålat för mig tycker jag inte att den var. Då jag sett den första filmen och även sett precis alla avsnitt av serien några gånger så kände jag att jag även måste se den här filmen.

Detta inlägg skulle bli väldigt långt om jag tog med alla filmer just nu så jag tar resten imorgon eller så 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *