Firat min kommande födelsedag

Eftersom jag fyller år på tisdag så var jag hem till pappa igår och åt födelsedagsmiddag tillsammans med honom och farmor. Jag stannade kvar hos honom tills för bara några timmar sedan.  Det är alltid lika mysigt att sova över hos honom. Jag har ju gjort det några gånger nu det här håret.

Tårtan jag postade en bild på är min födelsedagstårta. Fast det har ni ju kunnat räkna ut eftersom det står ”Maria 30 år” på den. Det var jobbigt att behöva skära i den och förstöra tårtan, men det är ju meningen att den ska ätas upp. Jag har iallafall tagit flertalet kort på den. Tårtan var riktigt god också! Tårtan är köpt på Törners konditori. Jag beställde den via deras hemsida.

Michael Jackson tårta BAD

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *