Flashback Forever showen

Igår var jag iväg och kollade på Flashback Forever showen. Flashback Forever är en podcast som jag älskar och jag hoppades så att de skulle komma med deras show hit till Östersund. Så då jag hörde att de skulle hit så var jag snabb med att köpa en biljett.  Jag är så glad att jag faktiskt var iväg på detta igår kväll på Storsjöteatern. Det behövde jag efter att ha mått dåligt i flera veckor nu. Få komma iväg och skratta en hel del.

Jag var iväg ensam, vilket faktiskt jag tycker är bra för mig. Är jag ensam och gör saker så måste jag ju se till att fixa saker själv. Jag köpte merch och jag behövde ju fråga vad det jag ville köpa kostade. Jag tappade den jäkla ”lappen” för garderoben så behövde leta upp den… Hade jag haft annan med mig hade den personen fått prata för mig. Var lite tråkigt att vänta på bussen hem i drygt en timme ensam bara, men det gick ju bra och det var skönt ute. 

Det är lite synd att man inte fick filma, men man fick fota hur mycket man ville. Så det blev ju en del bilder. Jo jag lade undan telefonen och njöt av showen också.

Jag funderade på att sälja min biljett på grund av hur jag har mått men jag är så glad att jag faktiskt kom iväg.

I min blogg kan jag lägga ut vissa bilder, så varning för sista bilden hahaha. 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *