Flytthjälp

Under mitt 38 åriga liv har jag hunnit med att flytta en del. Bara en gång än så länge sen jag flyttade hemifrån tack och lov. Jag har bott i min lägenhet i många år nu men jag kommer inte bo kvar resten av mitt liv. Det känns ändå så skönt att ha bott i samma lägenhet i många år. 

 

Då jag flyttade från min första egna lägenhet så anlitade jag en flyttfirma då det var enklast. Jag hade ju kunnat be pappa till exempel om hjälp men jag skulle ändå behöva betala för släp. Det känns även skönt att slippa behöva packa ner allt själv, även då jag ägde färre saker då än vad jag nu gör. Det som är tyngst är ju alla mina böcker och jag äger ju fler böcker nu dessutom. En del är ute i förrådet då jag inte har plats för alla i bokhyllorna. 

 

Det kändes lite knäppt att ha hjälp av en flyttfirma dock då jag flyttade bara några 100 meter,  men jag hade ju som ingen annan möjlighet. Fanns ingen i min närhet som kunde hjälpa mig med flytten.

 

När jag flyttar nästa gång så kommer jag behöva anlita flyttfirma för det finns ingen annan möjlighet för mig även denna gång. Men jag kommer då behöva göra mig av med en hel massa saker eftersom jag tänkt flytta från Östersund om inte S flyttar upp till mig. 

Det finns ju en hel del flyttfirimor att välja mellan, lite beroende på var man bor dessutom. Flytthjälp Stockholm till exempel om du bor där.

 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *