För mycket?

Jag tror att det blivit lite för mycket för mig den här veckan som var för just nu mår jag inte så bra alls psykiskt. Fick ett jäkligt vredesutbrott och skrek på Micke. Kastade sönder en lampa igen också. Det känns så jobbigt också att jag ska iväg till soc imorgon. Jag som nästintill aldrig är ut någon gång och sen ska jag ju må ta bussen dit och hem, på eftermiddagen också och då lär det ju vara lite folk på bussen. Oroar mig så otroligt. Kanske jag skulle mailat och bett om en annan tid och se till hon jag ska träffa kommer hem till mig istället. Kanske skulle vara lättare för mig, även om det är bra för mig att komma ut. Ja, det var iallafall bra nog att jag tog mig iväg till pappa igår. Jag har ju mig själv att skylla om jag inte får till med ansökan om pengar för sanering snabbt, eftersom det är det hela mötet imorgon ska vara om.

Ja, sen ska jag ju träffa kuratorn igen nu den 5e. Ska då iväg och fixa mig ett leg. Nästa gång tänkte jag man kanske skulle gått in på banken och fixa mig ett bankomatkort, vete tusan vart det tog vägen som dom på  banken intygat flera gånger att dom har skickat mig. Man får ju nytt automatiskt så jag blev ju väldigt förvånad nu då jag inte fått ett nytt och jag har nu väntat ett bra tag. Har varje månad fått föra över matpengar och lite andra pengar till Mickes konto, smart har man varit iallafall. Men jag känner jag behöver ett kort och speciellt nu då jag drar till gbg i sommar.

Nä, det känns som att det blivit lite mycket den här veckan som varit och bara det gör att det tar emot att åka iväg imorgon, även då jag vet att jag skulle bli så stolt över mig själv att jag ens tog mig iväg.

Jag hatar denna jävla fobi som ställer till det för mig. Denna ångest. Skit är vad det är!!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *