Förändring

Jag har ett tag funderat på om jag vill ha kvar mitt badkar eller inte. Jag känner inte att jag har samma behov längre att ha det kvar då jag inte badar lika ofta och länge nu som förut. Jag tänkte först ta hjälp av S och flytta ut det till förrådet, men idag tog jag tag i det själv. Tack och lov så är ju mitt förråd lite snett utanför min dörr så det är ju enkelt att flytta på badkaret dit. Jag behövde leka lite Tetris med mindre kartonger och några påsar och mattor (mattorna är mattor farmor haft), sen var det bara att ta liten kort paus för att andas lite och så sen ut med badkaret. Det var ju lite bökigt att få ut det från badrummet men det gick ju till slut. När jag flyttade in var inte ens badkaret i badrummet, det stod i förrådet.

Jag ställde min gamla bokhylla som jag haft i förrådet ett tag, inne i badrummet nu så jag har nu plats för städprodukter, shampoo, duschkräm etc där. Sen framöver blir det en annan finare dusch. Bokhyllan kommer någon gång framöver bli vit.

Jag kommer även köpa mig en pall i plast så jag kan sitta i duschen om jag får ångest när jag duschar eller om jag känner för att bara få sitta ner ett tag då jag duschar. Jag vet inte varför jag får ångest i duschen ibland faktiskt. Men jobbigt är det. Även smart för när jag ska raka benen, dom få gånger jag gör det.

Det känns så himla skönt att detta är gjort nu.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *