Företag?

Det finns ju en hel del att tänka på då man har ett företag och har man aldrig haft ett eget företag så är det ju inte heller så lätt att veta vad som krävs. Något man kan behöva i fall det behövs är en företagsjurist. Du får ju då hjälp med sådant du inte själv skulle kunna göra.

Jag har ju inget eget företag (nähä!), men hade jag ett så hade jag kanske behövt anlita just en företagsjurist i framtiden någon gång. Jag tror det är fler än man tror som anlitar en sådan.

Jag har faktiskt funderat på att skaffa F- skattesedel framöver, vilket är bra om man har en blogg och vill tjäna pengar.

Eftersom jag inte har förvaltare längre och min god man knappt är “med i bilden” längre så kan jag faktiskt skaffa en sådan. Jag får ju nu göra mer än vad jag tidigare fått i flera års tid vilket jag är så tacksam över.

Jag vill kunna tjäna mer pengar med tiden via min blogg och eller Instagram. Men min blogg är ju inte så “stor” så det är ju ganska svårt att kunna tjäna pengar så. All extra inkomst är välkommet extra mycket nu så jag kan betala mina skulde, även om det så bara är 100 kronor så är jag nöjd.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *