Försoning?

I natt fick jag ett meddelande på TikTok. Jag såg ju så klart vem det var ifrån så jag var lite tveksam till om jag ens ville öppna det och läsa. Det var från en som inte varit snäll mot mig sen slutet av förra året. Det har varit tyst nu i flera månader  i och för sig sen min bror skrev och sa åt honom att låta mig vara.

I alla fall så ringde han mig mitt i natten.  Jag fick ju meddelandet mitt i natten och jag svarade på det så jag var ju ändå vaken. Han ville ge mig en förklaring.

 Jag bryr mig inte inte i om någon ringer mig mitt i natten och denne vill/behöver prata. Det är bara att ringa. Svarar jag inte så sover jag ju djupt. 

Jag sa att jag inte mådde bra av hur han hade behandlat mig. Att jag inte fattade vad som hände, varför han kallade mig det han gjorde när jag bad om mina pengar jag swisha för garn… Han har ju varit så snäll mot mig i så många år. Det var han som hjälpte mig att flytta från blogg.se till WordPress. Han har hjälpt med att fixa om något strulat med bloggen. Han skickade Sanna Brådings bok som jag ville ha.  Han är en av dessa som faktiskt vet hur jag kan må psykiskt och jag vet hur han brukar må också.  Han vet hur hårt jag kan ta saker och att det kan sitta i hos mig. 

Jag berättade att då jag blev blockad i en live och anledning var att jag snackat skit om hans man (jag hade inte sagt ett ord om honom ens) så mådde jag så dåligt att min bror ringde mig och trösta mig. Att bli blockad är ju inte hela världen, men just där och då tog det hårt och jag fick ju inte ens en chans att säga nåt från min sida. 

Men vi pratade i över en timme. Han gav mig en förklaring till varför det blev som det blev och varför han var elak. Jag tar ju den förklaringen som jag tar den. Jag är lite skeptisk och jag sa det till honom också. Att han måste ju förstå mig att jag är skeptisk till saker han säger nu eftersom jag vet han har domar på sig samt att det skrivits om honom i olika grupper på Facebook där man kan varna andra om vissa personer (sådana som säljer saker men aldrig skickar). 

Det kändes ändå skönt och bra att få prata med honom. Det lättade så mycket för mig. 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *