Första gången idag

Då var första träffen med min kontaktperson avklarad. Det gick bra, men det beror nog på att jag som sagt känner henne sen tidigare. Hon bjöd på fika på Edenbos. Fick bestämma vad jag ville ha så tog en räkmacka och en kopp kaffe. Jag är fortfarande lika förvånad över mig själv att jag dricker kaffe numera och faktiskt gillar det.

Fick med mig två stycken semlor hem, för att fika med Micke senare idag. Det är ju min namnsdag också ;).

Nästa tisdag är nästa träff så då vi får se vad vi då gör. Vi har iallafall bestämt att vi, då jag har fått pengar, ska iväg och kolla efter ett par nya byxor åt mig. Jag har ju sådana problem med dom få jag har. Dom är för stora alltså.

Har inte sovit många timmar inatt så vet inte om jag kanske ska ta och lägga mig en sväng snart och få lite sömn.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *