Första på många månader

I eftermiddags var jag ut på min första promenad på mycket länge. Jag blev lite förvånad hur okej min kondition ändå var med tanke på att jag mest varit hemma och knappt rört mig mer än någon enstaka kort promenad till mataffären eller buss.

Det var runt -14 c idag och jag var ju så dum i vanlig ordning att jag inte klädd på mig ordentligt. Många gånger verkar jag knappt ens veta vad mössa, vantar och halsduk är.  Nästa gång jag är ut ska jag klä mig bättre.

Idag är andra dagen på raken som jag inte känt mig så trött och knappt orkar eller velat göra något. Jag kände dessutom att jag borde ut och gå lite då och då på grund av mitt knä. Mitt knä blir ju inte direkt bättre av mitt sittande i soffan mest hela dagarna.

Det gick bra att gå ut och gå och jag känner mig helt ok i knät just nu. Jag har ju varit rädd att det skulle bli värre ju mer jag anstränger det så därför har jag dragit ut på det med att gå ut och gå.

Det är ju inte långt jag går men det räcker.  Det tar drygt 35 minuter att gå i normala fall men idag tog jag lite kort så det blev 43 minuter.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *