Från min älskling ❤️

Det är ju festival i Västerås den här helgen och Stefan passade på att köpa dessa skal åt mig. Så snäll han är :love: . Jag har egentligen för många skal redan, men då jag är lite beroende av skal och gillar att byta lite då och då så är det bara bra med fler. Han skrev för någon dag sedan att han funderade på att köpa mig  nåt skal eller nåt annat i rosa, så jag talade om för honom vad för telefon jag har ifall att det nu blev nåt skal. Stefan bor i Västerås om nån undrar.

2 svar på ”Från min älskling ❤️

  1. oj det var en bit ifrån varandra. Har ni träffats någongång ? Hur ofta träffas ni? Jag hade ett distansförhållande , tyckte det var jättesvårt men kärleken är stark ❤️ :rose:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *