Frisk igen

Jag är frisk igen. Det tog tid… Men jag valde att stanna hemma idag från dagliga verksamheten, vet ju inte om det är tillfälligt just idag som jag mår bättre. Jag skrev ett sms i förmiddags och talade om för dom att jag inte kommer idag men att jag kommer imorgon. Kan ju vara bra att bara ta en dag och vila lite extra trots att jag mår bättre också. 

Jag var sjuk i drygt två veckor. Jag hade beställt hem hostmedicin (receptfri) samt ett Covid-test från apoteket, valde express så det skulle komma dagen efter dvs i tisdags förra veckan. Det var och vände i Strömsund på grund av felsortering och skulle vara på väg till mig förra veckan. Det har inte kommit. Det känns ju sådär att ha beställt nåt för drygt 200 kr och så hinner jag bli frisk igen. Jag får helt enkelt ha det stående om jag behöver igen framöver. Jag var ju sjuk med hosta för några månader sedan också. Får se om paketet dyker upp idag. 

Jag har roat mig lite med att spela Sims 4 nu under några dagar. Det är gratis att ladda ner. Annars har jag mest kollat på serier, stickat, färglagt, suttit med diamond painting och städat (det jag orkat så klart) och tvättat en del. 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *