Frisk och piggare

Jag är glad att jag mår mycket bättre nu och är mer pigg än vad jag har varit sen flera veckor tillbaka. Förra veckan hade jag ju 38 graders feber, min normala temp ligger på 36.3 cirka.

Men, nackdelen med att jag varit så trött och också sjuk ett par veckor är att jag fått lite fel på dygnet igen. Det ska bli intressant att se hur jag kommer vara imorgon efter tiden hos tandläkaren. Jag ska laga två hål så jag lär ju vara lagom seg då jag är hemma igen. Tänkte passa på att handla lite på vägen hem också då jag ändå är ute.

Det är bra att jag blivit frisk igen för jag hade ingen lust att avboka tandläkartiden. Hålen måste ju lagas och jag har ju ingen direkt lust med att skjuta upp det och riskera rotfyllning.

Jag fick ju avboka tiden hos tandhygienisten, men det är det inte lika bråttom med att få gjort. Jag kommer få en ny tid till henne imorgon.

Med tanke på hur jag misskött mina tänder under så många års tid så är det ju nästan ett mirakel att tänderna inte är värre än vad dom är. En jäkla massa tandsten samt tre hål är faktiskt ändå helt okej ändå. Kunde ju ha varit så mycket värre.

Jag ska försöka vara vaken hela natten och morgondagen så jag får rätt på dygnet igen. Det blir att se på en del serier och göra lite på den diamond painting jag håller på med.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *