Fullt upp med bloggdesign

Ojojoj! Jag har fått flera förfrågningar om bloggdesigner. Måste ta och kolla vem som var först och göra i den ordning förfrågningarna kom. Jag har inte ens börjat med nån av designerna, men tror nog att jag börjar ikväll eller inatt. Jag ska se till att ena blir klar tidigast imorgon iallafall.

Det är kul att jag får förfrågningar men hade önskat att fler kunde ta med i sitt mail till mig hur dom har tänkt sig med färger och annat. Blir så mycket lättare för mig då 😉

Vill just DU ha en bloggdesign gjord av mig så kontakta mig då genom att klicka på ”Bloggdesign” ovanför min header.

Då jag har gjort klart några designer så kommer jag lägga upp dom så ni som vill ha kan se vad ni har att vänta er typ.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen