Fyllt på med ägg och lite till

Det var tydligen inte så lyckat för mig att ta bussen till Lidl idag. Redan innan jag ens klev på bussen så kände jag att jag kunde börja gråta precis när som helst. Men jag satte mig på bussen, tog på mig hörlurarna och lyssnade på musik vilket gjorde att det kändes lättare för mig. Behöver ha nåt med fart i då jag inte mår så bra så blev Metallica ( självklart ). Jag fick handlat allt jag tänkt handla på Lidl och imorgon går jag till Coop Nära för att handla det jag inte vill handla på Lidl.

Det känns ändå helt okej att få ha varit iväg och veckohandla. Jag var inte så säker på om jag ville då jag vaknade idag. Men lika bra att få det gjort helt enkelt.

Det ser kanske inte ut som någon stor veckohandling, men eftersom jag äggfastar nu så räcker detta gott och väl. Har ju mat i frysen med sen tidigare och dessutom kan jag ju handla mer om det behövs på Coop Nära.

Nu blir det bara att vila eftersom jag blev helt slut efter denna lilla stund jag var iväg.

________

 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *