Fyndat via Facebook + komiskt

Jag är med i flera köp och säljgrupper på Facebook och tidigare idag hittade jag ett par fina kuddar att ha i soffan i vardagsrummet. Rosa såklart! Imorgon ska iväg och köpa dom av hon som säljer dom. Det roliga är att hon bor i det radhus, på samma nummer, som jag bodde för drygt 20 år sedan! Jag var tvungen att dubbelkolla med pappa om det var just där vi hade bott. Jag vet ju exakt vart jag ska nu iallafall. Jag kommer gå ner dit vid 13 tiden, innan min kontaktperson kommer.

Bild på kuddarna kommer imorgon!

2 reaktioner till “Fyndat via Facebook + komiskt”

  1. Haha, vilka roliga sammanträffanden det kan bli ibland! :DD

    Påminner mig om när jag skulle titta på min första egna lägenhet, bad mamma följa med, och det visade sig att det var hennes första lägenhet!
    Jag fick inte den dock, det hade nog varit alldeles för wierd. 🙂

    1. Haha vad roligt 🙂 . Måste vart kul för din mor att se hur det ser ut i lägenheten nu. Jag är alltid nyfiken på hur andra har det i dom lägenheter jag bott :).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *