Gårdagen

Igår blev det några timmar i pappas lägenhet. Jag hade först tänkt strunta i att gå ner men det kändes som att jag var illa tvungen. Idag stängs elen av och för att inte riskera vattenskador så behövde jag frosta ur frysen. Passade på att tömma lite av vattnet i ett av dom tre akvarium pappa har också, blev inte mycket då det tog sån tid.

Det  känns så skönt att det nu är gjort och jag behöver ju inte tänka på detta med frysen nåt mer.  Frysen och att hitta alla nycklar till lägenheten är nåt jag gått och tänkt på ett tag. Det hade ju blivit dyrt med en eventuell vattenskada och byte av lås  onödiga kostnad som nu går att undvika dessutom.

Alla nycklarna har hittats sen några dagar tillbaka och jag tror faktiskt att pappa hjälpt mig hitta den tredje. Jag hade ju två sen innan.  Bad han om hjälp då jag letade nyckeln hos han här om dagen och jag hittade den direkt efter. Det var som att han fanns där och talade om för mig att titta i nyckelskåpet en fjärde gång.

Gick in på Coop och köpte mig lite glass och en MER när jag var på väg hem från pappas lägenhet. Jag förtjänade det.

Det känns som att jag knappt gör nåt nu sen pappa dog. Att jag inte hjälper till med mycket. Men jag har ju gjort en hel del faktiskt. Sånt som inte syskonen kan göra nere i Göteborg. Uppskattar väldigt mycket att dom gör så mycket som möjligt, allt ringande och koll på papper och sånt.

Nu är det inte mycket kvar jag behöver göra.  Tömma förrådet ute bara och ge nycklarna för bilen till hen som ska köpa den. Ja och lämna nycklar till Rikshem. Kolla posten nån gång till också, men det verkar som att det börjar ta slut på räkningar och annat nu.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen