Gått igenom lite bilder och annat

Igår tog jag äntligen tag i något jag tänkt göra i fem års tid. Rensade och gick igenom bilder och lite annat jag tog från pappas lägenhet efter hans död. Jag lade bilder som är äldre (svartvita) och som är även från farmor i en låda så det är samlat. Lade även några kort på pappa i samma låda, kort från hans skoltid  till exempel. 

Jag hittade två bilder som jag även delade med mig av på Facebook i en grupp där för just Jämtland. Frågade om någon känner igen sig, vet något mer om just dessa bilder. 

Två som svarade visste vem pappa var. Ena hade gått i samma skola som pappa i Mörsil och delade med sig av en bild på klassen och jag såg pappa direkt, han var lik farmor där och jag vet att han varit lite rund i större delen av sitt liv. 

Den andra frågade om min pappa var sjuksköterska efter hon hade jobbat med just en Tommy Wikander på neonatalavdelningen på Östersunds sjukhus. Ja, han har jobbat där. Jag har för mig att jag faktiskt även följt med pappa dit någon gång. Det var då jag var liten.  Hon skrev i alla fall att hon minns honom och visst gillade han akvariefiskar? 

Jag har förstått att pappa var omtyckt var han än jobbade och det kan jag faktiskt förstå att han var. 

Jag ÄLSKAR att få läsa saker från de som vet vem pappa var. Det händer minst en gång om året cirka. 

Här är bilderna jag lade ut. Jag kommer se till att rama in dessa  så dom inte blir mer slitna.