Gjorde ett litet test

Jag har under hela mitt liv haft minst två kuddar då jag ska sova. Kan vara att jag haft en hos mamma eller om jag åkt nattåg (kudden på nattåget är ju sisådär dock). Men natten till idag tänkte jag att jag ska försöka se om jag sover bättre och inte vaknar med lätt huvudvärk om jag bara har en kudde. Det kändes så platt att ha bara en enda kudde, men jag tror att jag ska fortsätta att ha bara en under en tid och se om det hjälper mot min huvudvärk jag kan vakna med ibland. Det kändes bra i alla fall och jag vaknade utvilad trots att jag somnade tidigt i morse och bara fick sova 5 timmar cirka.

Jag måste ju testa vad som kan hjälpa mig så jag kanske kan slippa värktabletterna. Den huvudvärk jag får funkar endast Naproxen mot och jag har det på recept.

Det kändes ovant att inte vakna lätt stel i nacken och med lätt huvudvärk och aptrött idag. Jag hoppas att detta beror på att jag sov med en kudde och att det håller i sig.

Gammal bild.

1 reaktion på ”Gjorde ett litet test”

  1. Man vänjer sig snabbt med bara en kudde om den är bra nog! Jag slutade med två för 4-5 år sedan och idag kan jag absolut inte ha två kuddar.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *