God man

Idag vid 15 tiden kommer min god man. Vi ska prata lite och jag har tänkt ta upp angående hur vi ska göra med räkningarna då jag är i Göteborg. Han kommer ju en gång i månaden hem till mig och hämtar mina räkningar. Lär ju bli så att han får en av mina extra nycklar så kan han komma och hämta räkningarna som vanligt. Det känns bra att ha en person som har koll på ekonomin åt mig, men det känns ändå jobbigt eftersom jag är mer bedgränsad till vad jag kan göra med dom pengar jag har över efter det att räkningarna är betald. Största anledningen till att jag ville ha en god man är detta med skuldsaneringen. Det är ju så viktigt att ha koll på skuldsaneringen så man inte glömmer bort en månad. Missar man en månad kan man bli av med skuldsaneringen och det vill jag ju inte.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *