Godmorgon

Jag somnade och sov några timmar igår kväll, vaknade vid 0.00 -01.00 nånstans. Jag känner mig bättre med förkylningen men jag har lite feber fortfarande så jag är inte helt kry än. Är även hes som tusan och har lite hosta.

Jag har inte haft någon vidare matlust nu i två-tre dagar så jag har inte ätit mycket alls. Har tvingat i mig lite fil och mackor ändå. Bättre än ingenting.

Den 27 denna månad firar jag och Micke 8 år tillsammans. Tiden har verkligen gått fort känner jag haha. Det känns verkligen inte alls som att det har gått 8 år redan. Vad vi kommer hitta på den dag vi firar vet jag inte alls. Man är ju typ pank redan så. Men nåt gott att äta kommer vi att göra. Funderar på att göra egen klyftpotatis, någon sallad med champinjoner isbergssallad gurka och feta etc och någon köttbit. Hur som haver så blir det nog bra tror jag. Ska ta och städa på köksbordet (det blev inte alls städat då städteamet var till mig i somras och jag har inte orkat ta tag i det samt att Micke är så duktig på att lägga saker på alla tomma ytor så jag blir galen.. ), så jag kan göra fint och tända ljus. Jag hoppas att varken jag eller Micke sitter så mycket vid datorn den 27. Jag vill ju att vi ska umgås då vi ändå firar årsdagen.

Dags för Melrose Place på TV3 nu. Jag skulle ju inte titta på det igen då det började om från scratch i förrgår. Det har ju gott på tidiga helgmorgnar ett bra tag förut. Sista avsnittet var i måndags. Typiskt TV3 att börja om direkt igen dagen efter. Jag tittar nu mest för att jag inte har annat att se på. Jag kommer verkligen inte göra som jag gjort tidigare, nämligen spela in alla avsnitt och sen se på några per gång.

Melrose och lite frukost nu.

PoK!

 

Ps. Pysslar på lite med min meny. Jag kan för allt i världen ej hitta vart jag ändrar hur rubrikerna ser ut. Jag vill inte ha dom i bold som de är nu. Jag har använt mig av  ctrl+f och letat i mallarna, ändrat överallt. Det enda som ändrades var tabbarna. Grr!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *