Godmorgon

Jag hade för mig att jag hade träff med kuratorn idag kl 13 men fick mail nyss om att det är imorgon. Så, imorgon blir det möte sen blir det affären för att hämta ut paket. Jag hoppas nu affären har öppet imorgon. Det var ju ett rånförsök där igår, så man vet ju aldrig.

Om ett tag tänkte jag att jag ska ut och sätta mig på en bänk på gården och läsa lite. Få mig lite luft. Skulle verkligen behövt luft, kanske därför jag känner mig så trött nästan jämt. Ja brist på luft och även att jag ätit skitdåligt senaste 3 veckorna bidrar nog till att jag är så trött.

Igår tänkte jag följa med Micke till affären, drog på mig mina favoritjeans … Ja.. pizzan och all skitmat har verkligen gjort sitt kan jag säga. Att jag inte fick på mig jeansen gjorde att jag gav upp och stannade hemma.  Blev lite deppig och på dåligt humör. Dom jeansen har suttit riktigt perfekt.

Hade det inte varit för att min rygg är så jobbig så hade jag genast ut och gått ska ni veta. Jag vill verkligen bli av med alla extra kilon nu. Nu eller aldrig känner jag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *