Gör vad jag kan

I natt var jag smart och skickade ett mail till Bonprix och bad om att bli spärrad där för köp med faktura. Jag skulle vilja spärra mig hos Walley (Collector bank) också men då kan jag inte handla på avbetalning på Apoteket om jag behöver medicin därifrån. Men jag gör ju det jag kan.

Nu ska jag försöka att inte handla kläder alls under resten av året förutom jag behöver strumpor eller nya skor och då betala för det direkt istället. Jag ska klara mig med kläderna jag har och jag har ju gott om just kläder.

Jag har faktiskt bestämt mig för att från nu i mars så ska jag koncentrera mig mer på att betala av på mina skulder. Ska försöka se om jag kan få sänkt ränta eller frysa räntan också på nåt ställe, försöka går ju alltid.

Jag tänker varje dag på mina skulder, men jag deppar inte ner mig totalt. Jag vet att det går att få bort skulderna bara jag lär mig att inte handla på faktura eller delbetalning och om jag ska handla på så då ska det vara något jag är i behov av. Det jag tänker är en dator eller tv men förhoppningsvis så kommer ju den dator och tv jag har hålla minst detta året ut. Tv och dator betyder mycket för mig så jag ”kan inte” vara utan det (en del tycker nog det är onödigt men det är inte det för mig).

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *