Grr grr grrr!!!

Det blev inte att jag kom iväg till någon läkare den här veckan. Det var inte så att jag ställde in tiden för att jag inte orkade komma iväg eller var för nervös. Jag pratade med hälsocentralen i Odensala i tisdags och frågade om min anökan om byte av hälsocentral hade kommit till dom och blivit registrerat och jag fick en tid till idag där kl 13. Men så ringde Micke dit igår för att dubbelkolla och min ansökan om byte av hälsocentral hade inte alls registrerats och jag kunde då inte få den tid som jag hade fått. Så nu blev det lite strul. Idag eller nästa som kommer så får jag förmodligen en telefontid med en läkare från Brunflo hälsocentral. Man hade sett där på datorn att jag brukar ha svårt för att prata. Så antingen blir det en telefontid eller så får jag ett nytt datum. Men jag skulle få en ny tid annars så fort som möjligt.

Jag vet att det är viktigt att kommer iväg. Denna gång blev det bara så struligt med tiderna. Kommer jag inte iväg och får detta gjort så kommer jag ju inte få pengar som jag ska på ett tag och det kommer inte alls bli bra.

1 reaktion på ”Grr grr grrr!!!”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *