Hälsokontroll

Något som är viktigt är att gå på en årlig hälsokontroll. Jag tänker från nästa år försöka komma iväg och göra det då det är så viktigt.. Speciellt viktigt tänker jag dessutom att det är för mig på grund av min övervikt. Nog för att jag bara haft brist på vissa vitaminer och annars har alla prover varit bra, men det kan ju faktiskt ändras med tiden. Jag är lite förvånad själv varje gång jag fått provsvar och det inte ens är närheten av diabetes 2. Risken finns ju att jag kan få det i framtiden, men jag vet även hur jag kan undvika det egentligen.

Jag har blivit bättre på att söka vård överlag numera, det är ju viktigt. Det har ju inte varit något då jag varit orolig för något men läkaren har ju så klart tyckt att det var bra att jag kom in, det har ju faktiskt kunnat vara något! 

Det finns de som man kan anlita för ett så kallat  offshoreintyg vilket är något som  behövs då man ska bland annat jobba ute till havs, det är väldigt viktigt att man är frisk så man inte utgör någon fara för sina medarbetare då man har ett sådant jobb som kan vara väldigt krävande.  

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *