Happy Birthday, Michael

Idag är det Michael Jackson´s födelsedag. Han skulle ha fyllt 58 år idag om han hade levt. Det finns tre dagar varje år som är extra jobbig  ( för mig i alla fall ) och som har med MJ att göra. 25 juni ( 2009) är den dag han dog och 7 juli var minnesceremonin och 29 augusti är hans födelsedag. Jag har alltid en MJ dag dessa tre dagar och det har jag idag med. Jag börjar i vanlig ordning med att se på History konserten från Göteborg för att sen kanske se en till konsert och sen bara lyssna på hans musik resten av dagen.

Ni ska bara veta hur tacksam jag är som har en pojkvän som är så förstående då det kommer till mig och MJ. Han vet att MJ betyder väldigt mycket för mig och han vet att vissa dagar varje år är speciella.

mjbday

Spara

Spara

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

En tanke om “Happy Birthday, Michael”