Härligt att vara hemma igen

Då var jag hemma igen då. Kom hem igår kväll. Har bara inte haft nån större lust att uppdatera bloggen samt så har man ju gjort lite annat, som att umgås lite med Micke.

Jag har längtat i två månader efter att få ta ett bad så jag tog mig ett varmt härligt bad ganska med en gång. Skönt att få ta ett bad och en dusch efter bilresan också. Man kände sig inte så fräsch då man kom hem.

Innan jag kom hem så passade jag och mamma på att gå in på affärn och handla lite. Jag visste att det skulle vara så gott som slut på precis allt i kyl och frys samt skåpen. Jag och mamma gjorde en matsedel för en veckas tid här om dagen så handlade utefter den. Ska även se till att sen fortsätta gå efter en matsedel och se till att försöka leva lite snålare. Att beställa mat är typ tabu hos mig nu. Jag och Micke får beställa hem mat, men då bara en gång i månaden. Vi ska även börja dricka saft istället för läsk för man tjänar ju verkligen på att köpa en varsin fun light istället för en varsin 1.5 liters läsk några gånger i veckan. Egentligen skulle vi ju gått över till vatten men ändå.

Snart blir det ett bad igen. Måste ju ta igen allt badande jag missat sen jag åkte till mamma  😉 .

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *