Hej på er alla söta läsare, jag har en fråga!

Jag har en fråga till er som jag gärna vill att ni svarar på. Det är nämligen så att jag tycker att jag har blivit så trist det senaste halvåret. Jag skriver inte mycket alls, eller ja inget alls, längre om hur jag mår till exempel.  Min blogg är ju till för att jag ska skriva av mig då jag mår dåligt psykiskt. Då jag har ångest eller vad som, som har med min hälsa att göra. Det  står ju på min header vad min blogg är om, men det har inte märkts nåt av det två första på länge nu.

Det har blivit mer videos från youtube och sen mest allmänt babbel om utseendet på bloggen. Svaret på min fråga skulle underlätta mig då jag inte vet vad jag ska skriva om då jag känner för att ”nu vill jag skriva ett inlägg igen” eller att det helt enkelt bara är dags att uppdatera bloggen igen.

Frågan:

Vad vill ni att jag ska skriva om? Finns det nåt ni vill jag ska skriva mer om?

Jag skulle bli glad om ni ville göra detta för mig.

 

Puss på er.

Ps. Detta inlägg är tidsinställt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *