Hemma idag igen

Idag är jag hemma från dagliga verksamheten. Jag har skickat ett sms och talat om att jag inte kommer. Igår kände jag mitt irriterad och var nära gråt då jag satt en liten stund med en diamond painting. Jag valde att sitta och färglägga lite istället. Det är inte mycket alls kvar på den dp jag satt med igår, men det är lite utspritt och jag blev less och irriterad på det och hur kass jag är som lägger dp så dåligt ibland så jag måste gå igenom hela och kolla efter dessa små små små där det fattas jag lagt. Jag var nog egentligen inte helt upplagd för daglig verksamhet igår heller för den delen. Jag började nästan gråta när jag satt ensam ett tag ute i det större rummet. 

Jag är hemma idag som sagt var och jag försöker komma iväg imorgon igen. Huvudsaken är ju att jag faktiskt kommer iväg minst en gång i veckan och att jag hör av mig. Jag har sagt till personalen där att jag skriver ett sms senast 20 minuter innan jag ska vara där om det är så att jag inte orkar. 

 

Jag vet inte om jag blev trött igår efter lilla stunden hos tandhygienisten och sen åka buss fram och tillbaka och fram och tillbaka.  Eller om det helt enkelt bara är en sådan vecka där jag är mer på botten än toppen. Eller ja snarare senaste månaderna har jag ju mått lite sämre, men inte så pass att jag behöver hjälp eller att jag skadar mig själv. 

Apropå tandhygienisten så gick det bra, lite inflammerat men det var väntat. Kan ju inte vänta sig ett mirakel gällande mig och borstande av tänderna. Jag menar, jag har ju haft problem med detta i hela mitt liv och jag gör det ju ändå bra som faktiskt borstar tänderna varje vecka, även om jag inte borstar varje dag morgon och kväll så har jag blivit så mycket bättre på det. Jag borstade ju inte alls under flera år..,

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *