Hemsökt hotell?

Jag har bara bott på ett hotell någonsin i mitt liv och det var för fyra år sedan då jag var med pojkvännen några dagar i Stockholm. Hotellet låg precis vid centralstationen så det var väldigt bekvämt och ingen stress då jag skulle upp hem till Östersund igen med tåg på morgonen. Så jag är ju inte ett dugg van att bo på hotell. Men det var så mysigt. 

Något jag hade tyckt var kul är att få besöka och bo över på något hotell där det sägs att det ska spöka. Nu är ju Prästgården i Borgvattnet inget hotell som så, men jag hade så velat vara dit någon gång i mitt. Det är ju lite konstigt ändå att jag inte varit iväg med tanke på att det inte är så väldigt långt från mig. 

Det finns ju många ställen det sägs spöka, bland annat ett  hotell i Piteå. Byggnaden är från 1895 och är en gammal vårdinrättning.. Så skulle det spöka där är det ju inte så konstigt. 

Jag har alltid trott på spöken så det hade varit spännande att ta sig dit någon gång. Man måste ju inte alltid ta sig längre ner i Sverige för att hitta på saker, det finns ju faktiskt mycket att göra i Norrland också. 

Jag tycker att det är lite tråkigt att jag inte har så mycket erfarenhet av att resa och bo på hotell, men jag hoppas att det kan ändras. Jag vet att S gärna vill bo på hotell fler gånger med mig. Vi går mest runt i stan, äter nåt, går på museum. Vi behöver egentligen något speciellt inplanerat att göra. Men det hade varit kul att bo på hotell där det sägs spöka. 

 

Boka Hotell i Piteå är nog nåt jag ska försöka se till att göra nån gång i mitt liv, helt klart. 

 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *