Hurra hurra hurra för mig igår

Igår fyllde jag år, 38 år blev jag. Jag hade ingen större lust egentligen till något igår men jag åkte iväg till dagliga verksamheten ändå. Någon timme innan jag skulle iväg så fick jag blombud, det var från mamma och hennes man. Var ju perfekt att det hann komma innan jag skulle iväg.

På dagliga sjöng dom Jag må hon leva för mig. Jag satt ett tag med diamond painting och så gjorde jag pepparkakor. Pepparkakorna fick jag ta med mig hem. det blev två sådana askar som på bilden nedan. 

På hemvägen valde jag att gå in på Systembolaget och köpa något vin (blev två flaskor vitt), sen in på Coop vid mig och köpa en tårta. Bara för att jag är ensam så behöver jag ju inte snåla och köpa en liten fryst tårta på min födelsedag.

Jag var för trött igår kväll då jag inte hade sovit något alls natten mot gårdagen så jag lade mig tidigt, det blev ingen tårta för mig. Ett glas vin blev det i alla fall. Men jag åt tårta till frukost/lunch idag istället. Beställde även pizza igår och jag har en hel del kvar av den så blir det till middag.
2 reaktioner till “Hurra hurra hurra för mig igår”

  1. Grattis i efterskott!
    Du känner inte mig men jag tittar in på bloggen nu och då. Har gjort i flera år. Hoppas du hade en bra födelsedag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *