Husdrömmar

Jag och S vill gärna bo i hus. Han bor gärna en bit utanför stan ( ute på landet ) och det gör jag med, har inga problem med det. Jag har ju bott på landet förr och jag har trivts bra. Det som är bra att bo i hus är att S kan ha sin ateljé utan att behöva hyra lokal. Eftersom ingen av oss har körkort eller bil så kan han göra garaget till sin ateljé eller ett annat utrymme. Han säger att jag är den som får bestämma hur hur det ska se ut i huset med färger och allt sådant. Bra nog så är vi båda överens om att vi ska ha enfärgat på väggarna. Han och jag vill gärna ha en lagom stor tomt så det finns plats för våra eventuella framtida barn att kunna springa runt på.

Jag har egentligen inget drömhus men jag vill helst bo i ett litet mindre men mysigt hus. Jag är inte så mycket för stora pråliga hus med massor av fönster. Jag vill helst bo ute på landet i ett litet men mysigt ( nästan en stuga ) . Så ja, mitt drömhus är helt enkelt ett hus på landet.

Vi hade ett hus vi var intresserade av men det finns tydligen inte kvar till försäljning, vi blev båda två lite förälskade i det faktiskt. Det var litet och mysigt som vi båda känner att vi vill ha.  Det var en del att göra, mycket renovering. Det var nästan perfekt för oss då vi inte kräver så mycket och det låg lite avsides men ändå närhet till affär, apotek, hälsocentral och annat. Fanns en altan, som S tänkte vi kunde glasa in helt, vilket hade blivit så mysigt. Egentligen hade det nästan varit skönast att få bygga ett hus från grunden och då få som vi vill ha det direkt, men det har vi inte råd med. Storlek på tomten spelar ingen större roll bara att det finns bra med plats för våra eventuella framtida barn att kunna springa runt på.

Tror att både jag och S är lite less på att bo i lägenhet också.

Vi pratar väldigt ofta om hur vi vill ha det i vårt hus. Vem som ska bestämma över inredningen och sånt dvs jag ( det är han som sagt det ).

 

Lämna en kommentar