Huvudvärk!

Igår gick jag och lade mig vid 23 redan ( det är ganska tidigt för att vara jag ) eftersom jag kände mig lite yr och kände också att huvudvärk var på gång. Det kändes även som jag hade feber. Stefan såg på mig då vi skypade att jag inte mådde bra alls. Jag vaknade i förmiddags och kände mig inte alls bättre så jag låg ett tag till i sängen men valde att gå upp. Jag skulle ha legat kvar i sängen helt klart. Jag lade mig igen efter någon timme och sov sen väldigt oroligt. Vaknade med huvudvärk som var värre än innan. Hade en ipren så har tagit den och väntar nu på att mitt kaffe ska bli klart för starkt kaffe brukar kunna lindra huvudvärken ibland. Jag har haft tur med att inte ha huvudvärk den den senaste tiden, ja sen jag började sova i min nya sköna säng. Huvudvärken kan ju bero på ett varmt rum också, men jag vägrar att öppna balkongdörren eller fönstret där då jag aldrig vet om nån ska stå och röka precis nedanför och jag mår ju skit av cigarettrök oftast.

huvudvark

Nu mår jag lite bättre efter en ipren, en mugg starkt kaffe och att ha fått i mig lite mat. Hoppas att det håller i sig, jag vill ju orka se Eurovision song contest.  Inget brukar hjälpa min huvudvärk förutom Treo, men jag håller på att vänja mig av med det så har inte köpt på flera veckor. Två Treo och huvudvärken är väck. Sedan är inte Treo bra för mig som brukar ha jobbigt med andningen så det är bra att jag slutar med Treo.

 

5 reaktioner till “Huvudvärk!”

 1. Ipren innehåller Ibuprofen som är NSAID klassade, precis som Treo är. NSAID preparaten kan försämra astma eller utlösa astmaanfall.

  Har du astma så kör med Paracetamol istället.

  1. Det dumma är att Treo är det enda som hjälper då jag har huvudvärk 🙁 Alvedon tillex är som om jag skulle tagit sockerpiller.

   1. Du får ta lite extra astmamedicin om du måste ta Treo då. Alt. prova annat NSAID preparat. Finns ju en hel del såna. Jag har astma själv men får aldrig svårt att andas trots att jag tar en Aspirin om dagen och har gjort i många år.

    Du kan testa tex Bamyl, Aspirin, Magnecyl eller Albyl.

    1. Ja. men senaste tiden har jag sluppit känna av. Har ofta huvudvärk, iof mindre nu sen jag köpte mig en säng, men får huvudvärk ändå lite då och då.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *