Huvudvärk, dyra batterier och dag 11 med LCHF

Igår somnade jag med huvudvärk och jag vaknade idag med värre huvudvärk. Jag är glad ändå att jag inte har huvudvärk mest varje dag längre, inte sen jag började med LCHF i alla fall. Jag orkar inte ta en promenad idag och oavsett huvudvärk eller inte så hade jag inte tagit en ändå. Dom jävla skavsåren sätter stopp! Det blir att låta dom få läka nu i några dagar.

Jag har varit ut en snabbis ändå idag, behövde gå till affären för att köpa batterier då batteri och mus bestämde sig för att ta slut samtidigt zzz. Fick ta mina ballerinaskor , för andra skor får jag inte på mig nu. Men fy så dyrt det är med ett 4 pack AA batterier på Coop Nära. 45kr! Nu behövde jag ju nya idag, men på torsdag blir det en sväng till Clas Ohlson, mycket billigare batterier där och mer för pengarna dessutom.

Jag är förresten inne på dag 11 med LCHF och det går så bra. Räknade dock ut lite på kostbevakningen.se hur mycket fett, protein och kolhydrater jag får i mig. Tydligen alldeles för lite protein och lite för mycket fett. Ska försöka ändra på det där. Men jag får inte i mig mycket kolhydrater i alla fall och det är toppen!! Jag sover fortfarande lika bra också. Tänk att bara gå över till LCHF verkar vara perfekt för mina sömnproblem. Inga sömntabletter mer får jag hoppas. Jag somnar ju så mycket fortare och sover mycket bättre och djupare.

Jag

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen