Huvudvärk från helvetet och frossa

Idag har jag mest legat i sängen och försökt sova bort en rejäl huvudvärk. Värken är inte borta än och det gör mindre ont att sitta upp än att ligga ner. Har tagit en treo så får väl se om det vill hjälpa vilket jag tvivlar på. Har feber också och hade frossa då jag sov. Micke var tydligen och kände på mig då jag sov förut och jag var riktigt varm. Jag mådde rejält illa en stund efter det att jag vaknade förut, men det har gått över nu. Det var ett tag sen nu som jag sist hade huvudvärk, jag har ju annars en tendens att ha det minst en gång i veckan.

Då jag får en sådan här huvudvärk så börjar jag alltid tänka på då Micke hade hjärnhinneinflammation. Varje gång jag eller Micke får huvudvärk och även har feber samtidigt blir jag rädd. Men det är ju inte så konstigt ändå.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *