Huvudvärk från helvetet!

Jag har gått och lagt mig vid 22-23 tiden varje kväll den här veckan. Men problemet är att jag sen ligger där och försöker sova i 5-6 timmar. Svinjobbigt. Jag vägrar att kliva upp och titta på tv  också eller läsa. Nu har jag insomningstabletter igen så jag hoppas att dom vill hjälpa mig inatt.

Dock så lär jag ju lägga mig sent eftersom jag vaknade med en huvudvärk från helvetet idag och låg sen kvar i sängen tills 15 tiden. Huvudvärken lättade av nån anledning då jag satt upp framför datorn. Tog en alvedon iallafall och försökte få i mig näring. Det blev lite jobbigt för jag var nära på att få upp alvedon och mat pga illamående av huvudvärken. Illamåendet gick över snabbt dock.

Värken är helt borta nu, skönt nog. Men den var nära på att komma tillbaka vid 19 tiden. Tog en promenad till affärn och jag tror att den friska luften hjälpte till bra.

Som sagt var så hoppas jag på att få somna snabbare och sen sova mycket bättre inatt. Samt att jag vaknar upp pigg och utan någon värk imorgon.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *