Ibland blir jag galen på mig själv

Det har ju varit så bra med sömnen ett bra tag nu och jag har  klivit upp i mer normal tid, men så nu sen några dagar så spenderar jag större delen av dagen i sängen. Jag klev upp ur sängen för drygt en timme sedan ( i skrivande stund är klockan 18.55).  Idag sov jag mest, det är ju skönt, men samtidigt så går ju en hel dag bort. Inte för att jag ändå skulle göra så mycket under dagtid men ändå. Hade ju tänkt dammsuga idag men det får jag hoppa över för jag vill inte dammsuga efter klockan 18 om det inte är helt nödvändigt. Jag är en snäll granne och försöker vara så tyst jag kan även fast jag vet att min dammsugare inte låter lika mycket som min gamla och att det är ok att dammsuga om jag nu vill det. Jag tvättar inte heller heller efter 19 tiden. Jag har ju egentligen hela dagarna på mig att städa och tvätta så ser inte någon anledning till att ta sånt under kvällstid.

Jag kan ju göra saker på nätterna också som inte låter en massa, men det känns bäst att ha något att göra då jag väl har dygnet rätt.

Efter mitt förra inlägg angående om att pynta inför jul så bestämde jag mig för att jag ändå ska byta gardiner och ställa fram ljusstaken i köksfönstret idag, men det blev inte alls så.

Nu hoppas jag på att jag inte får fel helt på dygnet i flera veckor igen, något jag tydligen får oftast vintertid av någon konstig anledning.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *