Ibland känns det som att…

…Jag inte gör nåt på dagarna mer än att sitta vid datorn, men det är ju inte sant! Igår kom ju min nya säng och huvudgavel så jag packade ju upp sängen och satte på benen på den samt bäddade fint i båda sängarna.  Idag var jag iväg en sväng till stan för att köpa nya diadem då jag lyckats ta sönder dom jag redan hade ( köpte ju annat också som vanligt ) samt in på Systembolaget en sväng för att köpa nåt till imorgon, ett rosévin. Nu på eftermiddagen har jag städat och tvättat lite.  Inte känt för att sitta så mycket vid datorn faktiskt, ingen ro i kroppen. Jag kan ju inte påstå att jag inte gör nåt annat än att sitta vid datorn, eller hur?

Det var ju så klart långa köer på Systembolaget men jag kände inte av någon panik alls. Det gick så bra! Det märks att det bara går bättre och bättre för mig då jag är bland mycket folk. Det var ju smart ändå av mig att gå in på Systembolaget just idag, jag visste ju att det var mycket folk och att det kunde bli skit för mig, men ser det mer som ett test.

Det låter ju inte som att det är mycket jag gör på dagarna, men med tanke på hur jag ”levde” för bara några år sen så ÄR det mycket. Jag spenderade ju min tid antingen sittandes vid datorn flera timmar i streck eller så sov jag.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *