Idag har jag gjort en del faktiskt

Vad jag gjort:

  • Tvättat, tvättat och tvättat.
  • Självklart även hängt en massa tvätt också.
  • Pratat med mamma i telefon i drygt 25 min.
  • Börjat göra det lite finare i mina bokhyllor; sätter alla böcker med samma författare bredvid varandra så det blir lättare att hitta. Jag vill gärna ha det så, eftersom jag tycker det är snyggare än att ha alla huller om buller.
  • Har lagt undan alla mina cd-skivor och ställt lite porslin i det skåp där alla skivorna stod.

 

Det är väldigt mycket jag har gjort ändå. Jag brukar ju annars inte göra ett skit. Känner mig så nöjd. Men mer nöjd kommer jag att bli då jag väl är klar helt.  Nästa projekt jag har är att börja ta tag i förrådet, men det lär dröja ett bra tag innan jag tar tag i det eftersom det tar så emot att ens gå ut till förrådet. Har ju så mycket skräp där. Hade jag inte haft några dockor och lite annat där, sånt jag hade då jag var liten, så hade jag kunnat göra mig av med allt utan att ens bry mig i att kolla vad kartongerna innehåller. Jag saknar ju inget eftersom jag inte ens knappt vet vad som finns därute.

Snart blir det sängen för min del. Imorgon ska man ut på lite äventyr igen eftersom det är tisdag och således träff med kontaktpersonen min. Hon kommer vid 10 och som vanligt så tänkte jag ta mig ett bad innan.

Jag hoppas att jag kan få sova inatt, skulle vara konstigt annars med tanke på hur jag har legat i idag  😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *