Idag har jag nästan haft en hel datorfri dag.

Så himla skönt att låta datorn vara. Jag måste försöka ha fler sådana här dagar. Jo, jag har ju använt telefonen en hel del och därav att ”nästan en hel” i titeln. Jag har lite svårare att låta bli telefonen tydligen.

Jag har mest suttit och färglagt mandalas idag. Jag köpte ju för någon månad sen en målarbok för vuxna med enbart mandala i, jag har fyllt i nästan alla redan i den så jag köpte en till likadan. Jag gillade den målarboken helt enkelt. Det blir ju ändå inte likadant färglagt. Sen att jag råkat ta fel nyans på blått eller lila till exempel när jag ska fortsätta fylla i en mandala har ju gjort att jag har blivit så irriterad på mig själv. Jag vill ha det perfekt! Så, jag ser det lite som att jag börjar om helt enkelt i och med den nya målarboken. Jag passade på att fylla på med färgpennorna också när jag ändå gjorde en beställning. Vissa färger går ju åt mer än andra (läs rosa och lila), så nya pennor behövdes ju.

Nu kommer det nog inte bli så mycket fler köp av målarböcker för mig. Jo, kanske nästa vecka då Lidl tydligen skulle ha några att välja mellan.

JA, jag har blivit beroende av målarböcker!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *