Ingen bra dag att beställa mat

Jag bestämde mig för att ta mig råd och beställa mat idag. Kände att en räkburrito med ris kan ju vara lättsamt att starta lite med på grund av min mage. Fil hade väl varit bättre men klarar inte gå och handla det. Det gick ju så där med att beställa mat kan jag ju säga…

Jag gjorde beställningen 15.54. Jag väntade och väntade och väntade. Jag gav upp till slut och testade ringa till stället men var telefonsvarare. Jag tycker att det är jättejobbigt att ringa nånstans jag annars inte brukar ringa så jag gav upp och kontaktade Foodora istället som gav mig pengarna tillbaka och avbröt beställningen. Maten hade varit på väg sen några timmar då jag valde att kontakta Foodora. Eftersom jag fick pengar via Swish med en gång så gjorde jag ny beställning från annat ställe som jag beställt från många gånger förr och är ett av mer kända pizzaställena i stan. Nej, men där tog det extra tid också.

Innan jag fick maten från ställe nummer två fick jag ändå maten från ställe nummer ett, då var klockan runt 19.54 och ingen ursäkt ens fick jag. . Den jag chattade med hos Foodora hade ju avbrutit beställningen dessutom så jag blev så förvånad då den första beställningen kom. 

Sen då andra maten kom fick jag i alla fall en ursäkt och skulle få maten för halva priset vid nästa beställning. Gick inte bra idag…

Så här har jag nu 2 kebab med bröd, en fläskfilépizza och en halvt uppäten räkburrito.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *